Ajankohtaista

8.12.2017UVPS:lle myönnetty SHQS laaduntunnustusLue lisää »
avoimettyopaikat.jpg

 


Tällä sivulla Ilmoitamme säätiön eri yksiköissä olevista avoimista työpaikoista. Jätä työhakemus tästä.

Huom! Kotisivujen palveluntuottaja käyttää työhakemuksen lähettämisessä tavallista suojaamatonta sähköpostiyhteyttä, joten henkilötietojen lähettäminen kotisivulla olevan työhakemuslomakkeen tai muun suojaamattoman sähköpostin kautta ei välttämättä ole tietoturvallista.

Ilmoitathan hakemuksessasi, saako hakemuksesi ja henkilötietosi säilyttää 3 vuotta vai ei. Tuhoamme kaikki tiedot rekrytointiprosessin päättyessä ellei lupaa ole annettu. 


Säätiö on savuton työpaikka.


Palveluvastaava, Palvelukoti Mattilankaari, Tuusula

Haemme

palveluvastaavaa

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta vähintään sosiaali- ja terveysalan opisto- tai AMK-tutkintoa (sosionomi tmv.). Kehitysvamma- ja/tai autismiosaaminen sekä aikaisempi työskentely asiakasryhmän kanssa katsotaan eduksi. Hygienia-, ea- sekä lääkehoito-osaaminen tulee osoittaa. 

Toimipaikkanasi on Tuusulassa sijaitseva Palvelukoti Mattilankaari, joka tarjoaa vakituista asumista autismin kirjon asiakkaille. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. 

Tehtäviisi kuuluu olennaisena osana asiakkaiden hyvän hoidon, työyhteisön toiminnan ja työhyvinvoinnin kehittäminen sekä arjen toimivuuden varmistaminen yhdessä lähiesimiehesi kanssa. Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu asiakastyön ja toiminnan kehittäminen SHQS laatuohjelman mukaisesti sekä uuden tukiasumiseen valmentavan palvelun käynnistäminen ja ko. toiminnasta vastaaminen. Lisäksi toimit varaesimiehenä sekä tiimien vetäjänä. Toimit kiinteässä yhteistyössä asiakkaiden, omaisten ja palvelunostajakuntien kanssa. Työ sisältää ohjaustyötä sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista jaksotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa voit kehittää tiimin kanssa laadukasta palveluasumista. Lisäksi käytössäsi on UVPS:n tarjoamat koulutukset, työhyvinvointia tukevat palvelut sekä työterveyshuollon palvelut. 

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään on 6 kk koeaika. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on savuton työyhteisö.

Hakemukset ja CV toimitetaan 30.6.2018 mennessä osoitteeseen tomi.pakanen@uvps.fi tai osoitteella Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö/ Tomi Pakanen, Oikotie 7 C 2, 04400 Järvenpää.

Tiedustelut: Toimitusjohtaja Tomi Pakanen, p. 040 304 7933 tai Palvelujohtaja Eliisa Koljonen, p.p.040 304 7982Oletko kiinnostunut keikkatyöstä tai sijaisuuksien tekemisestä?

UVPS siirtyi hankkimaan lyhytaikaiset sijaiset Seuturekryn kautta Tuusulassa sijaitsevaan Palvelukoti Mattilankaareen vuoden 2018 tammikuun lopusta lähtien. Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä ja sijaisuuksien tekemisestä Mattilankaaressa, ota yhteyttä Seuturekryyn.

Muissa säätiön asumispalveluyksiköissä siirrytään hankkimaan sijaiset Seuturekryn kautta myöhemmin kevään/ syksyn 2018 aikana. Sitä ennen voit kysyä sijaisuuksista suoraan yksiköiden esimiehiltä tai täytä ja lähetä työhakemus netissä yllä olevan linkin kautta. 

Tervetuloa töihin!