Ajankohtaista

1.10.2018Hakuaika uudenvuoden leirille 31.10.2018 saakkaLue lisää »8.12.2017UVPS:lle myönnetty SHQS laaduntunnustusLue lisää »
avoimettyopaikat.jpg

 


Tällä sivulla Ilmoitamme säätiön eri yksiköissä olevista avoimista työpaikoista. Jätä työhakemus tästä.

Huom! Kotisivujen palveluntuottaja käyttää työhakemuksen lähettämisessä tavallista suojaamatonta sähköpostiyhteyttä, joten henkilötietojen lähettäminen kotisivulla olevan työhakemuslomakkeen tai muun suojaamattoman sähköpostin kautta ei välttämättä ole tietoturvallista.

Ilmoitathan hakemuksessasi, saako hakemuksesi ja henkilötietosi säilyttää 3 vuotta vai ei. Tuhoamme kaikki tiedot rekrytointiprosessin päättyessä ellei lupaa ole annettu. 


Säätiö on savuton työpaikka.


Sosiaalialan ohjaaja, Palvelukoti Mattilankaari

Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tuusulassa sijaitsevaan Palvelukoti Mattilankaareen, joka tarjoaa ympärivuorokautista vakituista asumispalvelua 17 aikuisille autisminkirjon henkilöille.

Tehtävänä on osallistua autisminkirjon asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön. Työ sisältää myös kodinhoidollisia tehtäviä. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 2-vuorotyötä. Edellytämme vähintään sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkintoa tai amk tutkintoa (esim. lähihoitaja, toimintaterapeutti, sosionomi), aitoa kiinnostusta hoito- ja ohjaustyön kehittämiseen sekä muutoksensietokykyä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen ja vastuuntuntoinen. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen autismi- tai kehitysvammatyöstä sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käytöstä. Hygienia-, lääkehoito- ja ensiapuosaaminen tulee osoittaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi autismin kirjon asiakkaiden hoito- ja ohjaustyöhön liittyen.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on savuton ja päihteetön työyhteisö.

Hakemukset pyydetään lähettämään joko UVPS:n kotisivuilla olevan työhakulomakkeen kautta, postitse osoitteeseen Multatie 24, 04340 Tuusula tai sähköpostilla osoitteeseen anne.taattola@uvps.fi. Huom! Tavallisen sähköpostihakemuksen lähettäminen ei ole tietoturvallinen toimitustapa ja vastuu lähettämisestä on työnhakijalla.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Oletko kiinnostunut keikkatyöstä tai sijaisuuksien tekemisestä?

UVPS hankkii lyhytaikaiset sijaiset Seuturekryn kautta Tuusulassa sijaitsevaan Palvelukoti Mattilankaareen sekä Loviisassa sijaitsevaan Palvelukoti Rauhalankaareen. Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä ja sijaisuuksien tekemisestä näissä yksiköissä, ota yhteyttä Seuturekryyn.

Muissa säätiön toimintayksiköissä keikkatyöstä/ sijaisuuksista kiinnostuneet voivat toistaiseksi olla yhteydessä suoraan yksiköiden esimieheen tai lähettämällä työhakemus netissä yllä olevan linkin kautta. 

Tervetuloa töihin!