avoimettyopaikat.jpg

 


Tällä sivulla Ilmoitamme säätiön eri yksiköissä olevista avoimista työpaikoista. Jätä työhakemus tästä.


Säätiö on savuton työpaikka.


SIJAISUUDET

KEIKKALAISIA, Palvelukoti Mattilankaari, Tuusula

Palvelukoti Mattilankaareen Tuusulaan etsitään keikkatyöntekijöiksi sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöitä (esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja tai ohjaaja, sosionomi amk). Myös alalle opiskelevat huomioidaan. Tärkeintä on vastuuntuntoinen ja kiinnostunut asenne työtä kohtaan.

Palvelukoti Mattilankaari tarjoaa ympärivuorokautista vakituista asumispalvelua 17 aikuiselle autisminkirjon henkilöille. Ohjaajien tehtävänä on osallistua autisminkirjon ja muiden tukea tarvitsevien asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 2-vuorotyötä ja sisältää myös kodinhoidollisia töitä.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on savuton ja päihteetön työpaikka.

 Yhteydenotot: vt. palveluyksiköiden esimies Jussi Korventaival, p. 0403047906, sp. jussi.korventaival@uvps.fi

****************************************************************************

OHJAAJAN SIJAISIA, Palvelukoti Rauhalankaari, Loviisa

Palvelukoti Rauhalankaareen Loviisaan etsitään eri pituisiin sijaisuuksiin sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöitä (esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja tai ohjaaja, sosionomi amk). Myös alalle opiskelevat huomioidaan. Tärkeintä on vastuuntuntoinen ja kiinnostunut asenne työtä kohtaan. 

Rauhalankaari on 16-paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti, jossa työskentelevien ohjaajien tehtävänä on osallistua autisminkirjon ja muiden tukea tarvitsevien asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 2-vuorotyötä ja sisältää myös kodinhoidollisia töitä. Meillä on mukava työyhteisö ja ihanat asiakkaat.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteydenotot: yksikön esimies Piia Hyytiä, piia.hyytia@uvps.fi, puh. 040 304 7922.


 

Lyhytaikaisia sijaisuuksia on tarjolla säätiön palvelukodeissa. Kysy sijaisuuksista suoraan yksiköiden esimiehiltä tai täytä ja lähetä työhakemus netissä yllä olevan linkin kautta. 

Tule meille töihin!