Ajankohtaista

8.1.2018HAKU KESÄN 2018 LEIREILLE ON KÄYNNISTYNYT!Lue lisää »8.12.2017UVPS:lle myönnetty SHQS laaduntunnustusLue lisää »
avoimettyopaikat.jpg

 


Tällä sivulla Ilmoitamme säätiön eri yksiköissä olevista avoimista työpaikoista. Jätä työhakemus tästä.


Säätiö on savuton työpaikka.


Sosiaalialan ohjaaja/vastaava ohjaaja, Pukkilan Kartano, Lohja

Loma- ja leiritoiminnan vastaava ohjaaja

UVPS:n omistama Pukkilan kartano sijaitsee Karjalohjan keskustan tuntumassa, Kartanolla järjestetään kesäkaudella leirejä erityisryhmille kesäkuun alusta elokuun puoliväliin.

Haemme Loma- ja leiritoimintaan vastaavaa ohjaajaa kesäkaudelle 2018. Vastaavan ohjaajan työ voidaan sopia alkamaan maalis-huhtikuussa osa-aikaisena, esimerkiksi 25% työaikana ja työaikaa nostetaan toukokuussa tai viimeistään leirien alkaessa täyteen työaikaan. Vastaavan ohjaajan työtehtäviin kuuluu leirien esivalmistelua ja organisointia, sekä leiriläisten ohjaukseen ja hoitoon osalistumista.

Olethan suorittanut lähihoitajan tutkinnon ja sinut löytää suosikki/terhikki- rekisteristä. Lisäksi EA- kortin on oltava voimassa, sekä hygieniapassi suoritettuna. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa asianmukaisin todistuksin tai suoristusmerkinnöin.

Työaika on 233h/6vko ja palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen G24.
Hakemukset sähköpostin liitteenä CV:n kera osoitteeseen jussi.korventaival@uvps.fi

Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Sosiaalialan ohjaaja, Mattilankaari, Tuusula

Palvelukoti Mattilankaareen Tuusulaan etsitään ohjaajia vakituiseen työsuhteeseen sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöitä (esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja tai ohjaaja, sosionomi amk). Palvelukoti Mattilankaari tarjoaa ympärivuorokautista vakituista asumispalvelua 17 aikuiselle autisminkirjon henkilölle.

Tehtävänä on osallistua autisminkirjon asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön. Työ sisältää myös kodinhoidollisia tehtäviä. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 3-vuorotyötä.

Edellytämme vähintään sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkintoa tai amk tutkintoa (esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja tai ohjaaja, sosionomi), aitoa kiinnostusta hoito- ja ohjaustyön kehittämiseen sekä muutoksensietokykyä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen ja vastuuntuntoinen. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen autismi- tai kehitysvammatyöstä sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käytöstä. Hygienia-, lääkehoito- ja ensiapuosaaminen tulee osoittaa.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteydenotot: palveluyksikön esimies Anne Taattola, p. 0403047988, sp. anne.taattola@uvps.fi

SIJAISUUDET

KEIKKALAISIA, Palvelukoti Mattilankaari, Tuusula

Palvelukoti Mattilankaareen Tuusulaan etsitään keikkatyöntekijöiksi sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöitä (esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja tai ohjaaja, sosionomi amk). Myös alalle opiskelevat huomioidaan. Tärkeintä on vastuuntuntoinen ja kiinnostunut asenne työtä kohtaan.

Palvelukoti Mattilankaari tarjoaa ympärivuorokautista vakituista asumispalvelua 17 aikuiselle autisminkirjon henkilöille. Ohjaajien tehtävänä on osallistua autisminkirjon ja muiden tukea tarvitsevien asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 2-vuorotyötä ja sisältää myös kodinhoidollisia töitä.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteydenotot: palveluyksikön esimies Anne Taattola, p. 0403047988, sp. anne.taattola@uvps.fi

****************************************************************************

OHJAAJAN SIJAISIA, Palvelukoti Rauhalankaari, Loviisa

Palvelukoti Rauhalankaareen Loviisaan etsitään eri pituisiin sijaisuuksiin sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöitä (esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja tai ohjaaja, sosionomi amk). Myös alalle opiskelevat huomioidaan. Tärkeintä on vastuuntuntoinen ja kiinnostunut asenne työtä kohtaan. 

Rauhalankaari on 16-paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti, jossa työskentelevien ohjaajien tehtävänä on osallistua autisminkirjon ja muiden tukea tarvitsevien asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 2-vuorotyötä ja sisältää myös kodinhoidollisia töitä. Meillä on mukava työyhteisö ja ihanat asiakkaat.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on savuton ja päihteetön työpaikka.

Yhteydenotot: yksikön esimies Piia Hyytiä, piia.hyytia@uvps.fi, puh. 040 304 7922.


 

Lyhytaikaisia sijaisuuksia on tarjolla säätiön palvelukodeissa. Kysy sijaisuuksista suoraan yksiköiden esimiehiltä tai täytä ja lähetä työhakemus netissä yllä olevan linkin kautta. 

Tule meille töihin!