Ajankohtaista

8.12.2017UVPS:lle myönnetty SHQS laaduntunnustusLue lisää »
avoimettyopaikat.jpg

 


Tällä sivulla Ilmoitamme säätiön eri yksiköissä olevista avoimista työpaikoista. Jätä työhakemus tästä.


Säätiö on savuton työpaikka.


Palveluvastaava, Palvelukoti Mattilankaari, Tuusula

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Hakijalta edellytetään vähintään sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tutkintoa (sosionomi tmv.). Kehitysvamma- ja/tai autismiosaaminen sekä aikaisempi työskentely asiakasryhmän kanssa katsotaan eduksi. Hygienia-, ea- sekä lääkehoito-osaaminen tulee osoittaa.

Toimipaikkanasi on Tuusulassa sijaitseva Palvelukoti Mattilankaari, joka tarjoaa vakituista asumista autismin kirjon asiakkaille. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. 

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden hyvän hoidon, työyhteisön toiminnan ja työhyvinvoinnin kehittäminen sekä arjen toimivuuden varmistaminen yhdessä lähiesimiehesi kanssa. Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu asiakastyön ja toiminnan kehittäminen SHQS laatuohjelman mukaisesti sekä uuden tukiasumiseen valmentavan palvelun käynnistäminen ja siitä vastaaminen. Lisäksi toimit varaesimiehenä sekä tiimien vetäjänä. Toimit kiinteässä yhteistyössä asiakkaiden, omaisten ja palvelunostajakuntien kanssa. Työ sisältää lisäksi ohjaustyötä sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työ on jaksotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa voit kehittää tiimin kanssa laadukasta palveluasumista. Lisäksi käytössäsi on UVPS:n tarjoamat koulutukset, työhyvinvointia tukevat palvelut sekä työterveyshuollon palvelut.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään on 4 kk koeaika ja paikka täytetään mahd. pian/ sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Toimitusjohtaja Tomi Pakanen, p. 040 304 7933/ sp. tomi.pakanen@uvps.fi tai Palvelujohtaja Eliisa Koljonen, p.040 304 7982/ sp. eliisa.koljonen@uvps.fi

Hakemukset ja CV toimitetaan 30.3.2018 mennessä osoitteeseen tomi.pakanen@uvps.fi 


Leiriohjaaja, 18 paikkaa, Pukkilan Kartano, Lohja

Uudenmaan vammaispalvelusäätiö sr. järjestää monipuolista loma- ja leiritoimintaa kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille ympäri vuoden Pukkilan kartanon alueella Karjalohjalla.

Nyt haemme kesän 2018 kymmenelle leirille leiriohjaajia. Leirikausi käynnistyy 4.6. ja viimeinen leiri päättyy 10.8. Palkkaamme leireille lähihoitajia/sosionomeja (G19), mutta myös alalle opiskelevia tai muutoin kehitysvammaisten leireillä työskentelemään kiinnostuneita henkilöitä (G17). Koko kesäksi sitoutuminen on toivottavaa, mutta tarvittaessa voidaan sopia myös lyhyemmistä, kuitenkin aina kokonaisen leirin käsittävistä työsuhteista.

Työ on jaksotyötä, jolloin tuntimäärä / 3 viikkoa on 116,5 h. Käytännössä leirityössä kolmessa viikossa on 2 leiriä ja 1 vapaa viikko. Leirit toteutetaan maanantaista perjantaihin, poikkeuksena juhannusviikko, jolloin leiri loppuu torstaina. Päiväohjaajien lisäksi leireille tarvitaan myös 1 leiriyökkö/leiri. Yövuorojen tekemisestä leireillä kiinnostuneet voivat ilmoittaa asiasta hakemuksessaan.

Hakijoilta edellytetään voimassa olevaa EA- korttia. Hygieniapassi ja hyvä suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Leiriohjaajien lisäksi leireillä työskentelee leireistä vastaava ohjaaja, keittiöllä emäntä ja keittiöapulainen ja lisäksi hoiva- avustaja.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n mieluiten sähköpostin liitteenä osoitteeseen jussi.korventaival@uvps.fi.

Lisäksi lisätietoja leireistä, sekä mm. majoituksesta ja ruokailuista antaa Loma- ja leiritoiminnan esimies Jussi Korventaival 040 304 7906.


Kesäsijaisia ohjaajiksi, Palvelukoti Rauhalankaari, Loviisa

Haemme mukavaan työyhteisömme kesän ajaksi reippaita ja yhteistyöhaluisia vuosilomasijaisia. Työn aloitus mielellään 4.6., ja päättyy 19.8. Toki voimme ottaa myös hakijan toiveita huomioon ajankohdan suhteen.

Palvelukoti Rauhalankaari on 16 kehitysvammaisen henkilön viihtyisä koti Loviisassa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu asukkaiden ohjaamista ja auttamista päivittäisissä toimissa sekä monenlaisia kodinhoidollisia työtehtäviä.Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 2-vuorotyötä.

Mieluiten palkkaamme kesätöihin sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisen (esim. lähihoitaja, sosionomi amk, toimintaterapeutti, kehitysvammaisten ohjaaja). Mahdollisesti myös opiskelijat voidaan huomioida tehtäviä täytettäessä. Toivoisimme kuitenkin, että sinulla olisi hygieniapassi, lääkehoidon opinnot suoritettuna sekä ensiaputaitoja. Vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaaminen on eduksi.

Toivomme sinulta reipasta työotetta, vastuuntuntoisuutta, hyviä tiimityötaitoja, ja mielellään kokemusta kehitysvammaisten ja/tai autisminkirjon henkilöiden kanssa toimimisesta. Meillä toimitaan asukkaita arvostavasti ja itsemääräämisoikeutta tukien. Tarjoamme sinulle työyhteisön tuen, mielenkiintoisen työn, reilun palkkauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Uudenmaan vammaispalvelusäätiö on savuton työpaikka.

Tiedustelut: piia.hyytia@uvps.fi tai 040 304 7922

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n 21.3. mennessä mieluiten sähköpostitse: piia.hyytia@uvps.fi

tai postitse osoitteeseen:
Palvelukodin esimies Piia Hyytiä
Eteläinen Rauhalantie 4 a, 07920 Loviisa

Mahdolliset haastattelut pidetään ennen pääsiäistä.

 


Ohjaaja, Palvelukoti Rauhalankaari, Loviisa

Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehitysvammaisten palvelukotiin Loviisaan 6.5. alkaen. Tehtävään valittavan tulee olla sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilö (esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja tai - ohjaaja, sosionomi amk). Työaika on 78,27% täydestä työajasta. Lisätyöhön voi olla mahdollisuus. Teemme jaksotyötä 6 viikon jaksoissa. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 3-vuorotyötä.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu osallistua kehitysvammaisten asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön. Työ sisältää myös kodinhoidollisia tehtäviä. Osa asukkaista on autisminkirjon henkilöitä, mikä vuoksi aiempi työskentely autisminkirjon asiakkaiden kanssa sekä korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme aitoa kiinnostusta hoito- ja ohjaustyön kehittämiseen sekä muutoksen-sietokykyä. Meillä on mukava työyhteisö, jossa tarvitaan tiimityötaitoja ja hyvää yhteistyökykyä. Hygienia-, lääkehoito- ja ensiapuosaaminen tulee osoittaa. Mikäli hakijalla ei ole esim. PKV-lääkeosaamista, järjestämme mahdollisuuden suorittaa sen omakustanteisesti työsuhteen alussa. Tehtävään valitun tulee käydä työhöntulotarkastuksessa työterveyshuollossa ennen työsuhteen alkua.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on savuton työpaikka.

Hakemukset ja CV osoitetaan palvelukodin esimiehelle 18.3. mennessä mieluiten sähköpostitse:
piia.hyytia@uvps.fi tai postitse: Palvelukodin esimies Piia Hyytiä, Palvelukoti Rauhalankaari, Eteläinen Rauhalantie 4 a, 07920 Loviisa


Oletko kiinnostunut keikkatyöstä tai sijaisuuksien tekemisestä?

UVPS siirtyi hankkimaan lyhytaikaiset sijaiset Seuturekryn kautta Tuusulassa sijaitsevaan Palvelukoti Mattilankaareen vuoden 2018 tammikuun lopusta lähtien. Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä ja sijaisuuksien tekemisestä Mattilankaaressa, ota yhteyttä Seuturekryyn.

Muissa säätiön asumispalveluyksiköissä siirrytään hankkimaan sijaiset Seuturekryn kautta myöhemmin kevään/ syksyn 2018 aikana. Sitä ennen voit kysyä sijaisuuksista suoraan yksiköiden esimiehiltä tai täytä ja lähetä työhakemus netissä yllä olevan linkin kautta. 

Tervetuloa töihin!