Ajankohtaista

4.12.2018HAKU KESÄN 2019 LEIREILLE ON ALKANUT!Lue lisää »8.12.2017UVPS:lle myönnetty SHQS laaduntunnustusLue lisää »

tyollistymispalvelut.jpg


Monipalvelukeskus Duuni 

Monipalvelukeskus Duuni tarjoaa monipuolisia työllistämis- ja kuntoutuspalveluja vaikeassa työmarkkina-asemassa oleville ja osatyökykyisille henkilöille. MPK Duunissa tehdään alihankintana kokoonpano-, pakkaus-, sähkö- ja metallitöitä, erilaisia tilaustöitä, siivousta ja kiinteistön huoltoa. 

Monipalvelukeskus Duunin työllistymis- ja kuntoutuspalvelujen tarkoituksena on tukea henkilön omia työllistymiseen tai opiskeluun liittyviä tavoitteita sekä tarjota mahdollisuuksia työ- ja toimintakyvyn kehittämiseksi, ylläpitämiseksi tai palauttamiseksi.  Koska kuntoutujien ryhmä on heterogeeninen, palvelut segmentoidaan niin, että ne pystyvät tarjoamaan oikeanlaista palvelua kuntoutujille.

Tuetun työllistymisen palvelut tukevat osatyökykyisten, vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien ja kehitysvammaisten henkilöiden työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Tuetun työllistymisen palvelut tarjoavat kokonaisvaltaisen palveluprosessin, johon kuuluvat mm. työpaikan hankkiminen, yksilöllinen perehdytys työtehtäviin, jatkuva tuki työpaikalla tukikäyntien avulla sekä työsuhteen ylläpito. Palvelulla edesautetaan osatyökyyisen henkilön liittymistä osaksi yhteiskuntaa sekä elämänlaadun ja toimeentulon parantumista.

Työhön kuntouttavilla palveluilla tarkoitetaan ammattitaitoisesti ohjattua työ-, yksilö- tai ryhmätoimintaa, jossa tavoitteet asetetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Toiminta on sekä arjen hallinnan valmiuksia että työelämässä tarvittavia taitoja kehittävää. Työtoiminta tapahtuu Monipalvelukeskus Duunissa.

Monipalvelukeskus Duunilla on omat nettisivut osoitteessa www.mpkduuni.fi.


metalli_panorama.jpg  Yhteystiedot ja tulo-ohje

  Yhteydenotot:
  Esimies
  Soili Leppänen
  p. 040 304 7983
  soili.leppanen@uvps.fi