Ajankohtaista

4.12.2018HAKU KESÄN 2019 LEIREILLE ON ALKANUT!Lue lisää »8.12.2017UVPS:lle myönnetty SHQS laaduntunnustusLue lisää »

asumispalvelut6.jpg


Palvelukoti Pukkilankaari

Palvelukoti Pukkilankaari sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Karjalohjan keskustassa.

Palvelukoti on tarkoitettu henkilöille, jotka hyötyvät vahvasti autetusta ja strukturoidusta asuinympäristöstä, joka sisältää runsaasti yksilöllistä valvontaa, ohjausta ja avustamista kaikkina vuorokauden aikoina (esim. henkilöt, Prader-Willin oireyhtymä tai autismin kirjon henkilöt).

Palvelukoti on ympärivuorokautisesti valvottu. Palvelukoti koostuu kahdesta ryhmäkodista, joissa kummassakin on kuusi (6) 25 m2 kokoista asuinhuoneistoa. Kaikissa asuinhuoneissa on oma wc-suihkutila. Asunnoista on käynti yhteistilaan, jossa sijaitsevat keittiö, erillinen ruokailutila, oleskelutilat, siivous- ja kodinhoitotilat, sauna sekä henkilökunnan toimisto. Rakennus on yksikerroksinen ja esteetön.

Palvelukodin perustehtävänä on tukea yksilöllisesti asukkaan mielekästä ja omatoimista asumista. Palveluissa noudatetaan strukturoitua päiväjärjestystä, jossa päivän toiminnot suunnitellaan ja jäsennellään etukäteen asukkaalle selkeällä tavalla. Jäsentäminen tukee asukkaan omatoimisuutta, lisää turvallisuuden tunnetta sekä vähentää haastavan käyttäytymisen esiintymistä.

 

img_0450.jpgsisakuva.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


Pukkilankaari-esite.pdf