Kirjoitettu

Vielä ehdit ilmoittautua syksyn ja uudenvuoden leireille

Suosittujen kesäleirien hakuaika on päättynyt, mutta haku syksyn ja vuodenvaihteen leireille jatkuu syksyyn saakka. Tervetuloa viettämään pimeneviä iltoja Pukkilan kartanoon! Syksyn leireillä musisoidaan, askarrellaan, saunotaan ja ulkoillaan kivassa porukassa.

Kaiken ikäisille suunnatulla Syksyn sävel -syyslomaleirillä soitetaan, tehdään syksyisiä kädentaitoja ja käydään ruskaretkellä. Ilmoittautumisaika päättyy elokuun 2019 lopulla. Katso lisää syyslomaleiristä tästä.

Nuorten ja aikuisten Tähtisadekarnevaalit-leirillä juhlitaan vuoden vaihtumista soittaen, askarrellen ja pulkkaillen. Leiri huipentuu Juhlagaalaan. Vuodenvaihteen leirille voi ilmoittautua lokakuun 2019 loppuun asti. Katso lisää talvileiristä tästä.

Kaikkiin leireihimme pääset tutustumaan Lomat ja leirit -sivulla ja leiriesitteestä.