Lomat ja leirit

Kesäleirit 2024

Tervetuloa lomalle! Suosituilla leireillämme pääset musisoimaan, taiteilemaan tai rentoutumaan osaavassa opastuksessa. Musiikki on useimmilla leireillä painopisteenä. Uutuutena leirivalikoimassa on Sporttileiri, jossa pääset kokeilemaan erilaisia hauskoja liikuntamuotoja. 

Loma- ja leiriopas 2024 kesäleireistä Pukkilan kartanolla ilmestyy vuodenvaihteessa.
Leirikausi alkaa 3.6. ja jatkuu 2.8.2024 saakka, leirejä jaksoon mahtuu yhteensä yhdeksän.

Oheisesta linkistä voit tutustua menneen kesän Loma- ja Leirioppaaseen 2023. Leireille ilmoittaudutaan sähköisen hakulomakkeen kautta, joka löytyy alempana sivulla olevien leirien esittelyjen yhteydestä tai täyttämällä ja postittamalla oheisen Hakulomakkeen osoitteeseen UVPS, Lomat ja Leirit, Oikotie 7 C 2, 04400 Järvenpää. Leirikesän 2024 lomakkeet julkaistaan vuodenvaihteessa.

Tarjoamme kesäisin loma- ja leiritoimintaa kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille. Leirit järjestetään Karjalohjalla sijaitsevalla Pukkilan kartanolla, jonka puutarha, rantasauna ja Puujärvi tarjoavat upeat puitteet unohtumattomille lomille.

Leirit sisältävät teeman mukaisen ohjelman, ympärivuorokautisen huolenpidon, täysihoidon sekä ryhmävakuutuksen. Ruokailu ja asuminen yhteismajoituksessa; omaa huonetta ei ola mahdollista saada.

Leiriläiset saavat huhtikuun lopulla meiltä lomakirjeen, jossa kysytään tärkeitä esitietoja sekä annetaan tietoa leiristä ja yhteiskuljetuksesta.