Lomat ja leirit

Kesän 2021 leiriopas on ilmestynyt ja haku leireille on alkanut

Mennyt vuosi on ollut raskas koronarajoituksineen. Viime kesän kaikki leirit peruttiin ja monille vuoden tärkein kohokohta jäi toteutumatta. Haluamme kuitenkin uskoa, että rokotteiden myötä pandemia hellittää ja ensi kesänä pystymme taas järjestämään leirejä. Voi olla, että leireille ei voida ottaa niin paljon osallistujia kuin normaalisti ja turvatoimia tarvitaan muutenkin yhä, mutta valmistaudumme silti virkistävään leirikesään!

Ohessa sinulle siis vuoden 2021 Loma- ja leiriopas Uudenmaan Vammaispalvelusäätiön järjestämistä leireistä kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille. Voit ladata Leirioppaan 2021 tästä.

Voit ilmoittautua leirille joko netissä valitsemalla haluamasi leirin ja antamalla tietosi sähköiseen hakemukseen tai täyttämällä oheisen hakemuslomakkeen, tulostamalla ja lähettämällä sen meille 28.2.2021 mennessä.

Ilmoitamme leirien toteutumisesta ja leirivalinnoista huhti-toukokuun vaihteessa.

**********

Tervetuloa lomalle! Suosituilla leireillämme pääset musisoimaan, taiteilemaan tai rentoutumaan osaavassa opastuksessa. 

Tarjoamme ympärivuotista loma- ja leiritoimintaa kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille. Leirit järjestetään Karjalohjalla sijaitsevalla Pukkilan kartanolla, jonka puutarha, rantasauna ja Puujärvi tarjoavat upeat puitteet unohtumattomille lomille.

Leirit sisältävät teeman mukaisen ohjelman, ympärivuorokautisen huolenpidon, täysihoidon sekä ryhmävakuutuksen.

Leiriläiset saavat meiltä lomakirjeen, jossa kysytään tärkeitä esitietoja sekä annetaan tietoa leiristä ja yhteiskuljetuksesta.