Lomat ja leirit

Hakuaika kesän 2023 leireille on alkanut

Tervetuloa lomalle! Suosituilla leireillämme pääset musisoimaan, taiteilemaan tai rentoutumaan osaavassa opastuksessa. Musiikki on useimmilla leireillä painopisteenä. Uutuutena leirivalikoimassa on Sporttileiri, jossa pääset kokeilemaan erilaisia hauskoja liikuntamuotoja. 

Loma- ja leiriopas 2023 kesäleireistä Pukkilan kartanolla on ilmestynyt. Leirikausi alkaa 29.5. ja jatkuu 28.7.2023 saakka, leirejä jaksoon mahtuu yhteensä yhdeksän.

Tutustu oheisesta linkistä Loma- ja Leirioppaaseen 2023. Voit ilmoittautua sähköisen hakulomakkeen kautta, joka löytyy alempana sivulla olevien leirien esittelyjen yhteydestä. Voit myös tulostaa oheisen Hakulomakkeen ja postittaa sen meille osoitteeseen UVPS, Lomat ja Leirit 2023, Oikotie 7 C 2, 04400 Järvenpää.

Tarjoamme kesäisin loma- ja leiritoimintaa kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille. Leirit järjestetään Karjalohjalla sijaitsevalla Pukkilan kartanolla, jonka puutarha, rantasauna ja Puujärvi tarjoavat upeat puitteet unohtumattomille lomille.

Leirit sisältävät teeman mukaisen ohjelman, ympärivuorokautisen huolenpidon, täysihoidon sekä ryhmävakuutuksen. Ruokailu ja asuminen yhteismajoituksessa; omaa huonetta ei ola mahdollista saada.

Leiriläiset saavat huhtikuun lopulla meiltä lomakirjeen, jossa kysytään tärkeitä esitietoja sekä annetaan tietoa leiristä ja yhteiskuljetuksesta.