Lomat ja leirit

Kesän 2024 leirikausi alkaa kesäkuun alussa

Tervetuloa lomalle! Suosituilla leireillämme pääset musisoimaan, taiteilemaan tai rentoutumaan osaavassa opastuksessa. Musiikki on useimmilla leireillä painopisteenä. Uutuutena leirivalikoimassa on Sporttileiri, jossa pääset kokeilemaan erilaisia hauskoja liikuntamuotoja. 

Kesän 2024 leirihaku on päättynyt ja leirikausi Karjalohjalla alkaa kesäkuun alussa Senioreiden kesäpäivät-leirillä.

Leirit jatkuvat 2.8.2024 saakka, leirejä jaksoon mahtuu yhteensä yhdeksän. Leiripaikan saaneille lähetetään huhtikuun lopulla lomakirje, jossa kysytään tärkeitä esitietoja sekä annetaan tietoa leiristä ja yhteiskuljetuksesta.

Oheisesta linkistä voit tutustua 2024 Loma- ja Leirioppaaseen 2024.

Leireille ilmoittaudutaan joko a) sähköisen hakulomakkeen kautta, joka löytyy alempana sivulla olevien leirien esittelyjen yhteydestä tai b) täyttämällä ja lähettämällä oheisen Hakulomakkeen salattuna sähköpostina tai kirjeenä osoitteeseen UVPS, Lomat ja Leirit, Oikotie 7 C 2, 04400 Järvenpää.

Tarjoamme kesäisin loma- ja leiritoimintaa kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille. Leirit järjestetään Karjalohjalla sijaitsevalla Pukkilan kartanolla, jonka puutarha, rantasauna ja Puujärvi tarjoavat upeat puitteet unohtumattomille lomille.
Leirit sisältävät teeman mukaisen ohjelman, ympärivuorokautisen huolenpidon, täysihoidon sekä ryhmävakuutuksen. Ruokailu ja asuminen yhteismajoituksessa; omaa huonetta ei ole mahdollista saada.