Työnhakijalle

Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö sr tarjoaa monipuolista, haasteellista ja palkitsevaa työtä sosiaali- ja terveysalan kokeneille ammattilaisille. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme tehdä tärkeää työtä, edistää kehitysvammaisten ja osatyökykyisten asemaa yhteiskunnassa ja kehittää entistä parempia palveluita heitä varten. Tuotamme asumispalveluita, työ- ja päivätoimintapalveluita, työllistymis- ja kuntoutuspalveluita sekä loma- ja leiritoimintaa.

Vahvuutenamme on ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilöstö, jonka osaamista tuemme ja kehitämme jatkuvasti. Meillä ei ole kiveenhakattuja toimintamalleja, vaan osaavalla henkilöstöllämme on myös itsenäisesti vapaus kehittää toimintaa, jonka tavoitteena on asiakkaidemme elämänlaadun ja hyvinvoinnin parantaminen.    

Meillä työskentelee noin sata sosiaali- ja terveysalan ammattilaista eri tehtävissä, suurin osa ohjaavissa asiakastehtävissä. Asumispalveluissa työtä tehdään ilta- ja viikonloppupainotteisesti yleensä kahdessa vuorossa. Toimipisteemme sijaitsevat eri puolilla Uudellamaalla. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla tai jätä avoin hakemus. 

Säätiö on savuton työpaikka.

Tarjoamme haasteita, kasvun paikkoja ja
onnistumisen elämyksiä sosiaali- ja
terveysalan ammattilaiselle.”

Lähihoitaja, sosiaalialan ohjaaja; Karjalohja

Arki ei ole aina pelkästään grillikodassa makkaran paistamista, mutta tässä työssä sekin voi olla osana tavallista työarkea! Haluatko kuulua upeaan ammattitaitoiseen porukkaamme. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö sr tarjoaa monipuolista, haasteellista ja palkitsevaa työtä alan ammattilaisille. UVPS on yksilöllisiä ja laadukkaita palveluita kehitysvammaisille ja osatyökykyisille tuottava voittoa tavoittelematon säätiö ja meillä työskentelee jo noin sata sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Säätiö on savuton työpaikka ja tarjoaa henkilöstölleen hyvät henkilöstöedut.

Haemme nyt osaajaa Karjalohjalla sijaitsevaan Pukkilankaareen vakituiseen työtehtävään.

Odotamme hakijalta:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa: lähihoitaja tai muu vastaava koulutus
  • Hygieniapassia
  • Ammattitaitovaatimuksen mukaista lääkehoito-osaamista
  • Tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
  • Valmiutta vuorotyöhön

Toivomme hakijalta:

  • Hyvää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa
  • Aktiivista oma-aloitteellisuutta
  • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta vammaisalan työhön
  • Ensiaputaitoja
  • Liikunnallisuutta

Pukkilankaari tarjoaa ympärivuorokautista vakituista asumispalvelua, valvontaa, ohjausta ja avustamista autismikirjoon kuuluville ja Prader Willin oireyhtymää omaaville henkilöille. Tehtävänäsi on osallistua kuntouttavalla työotteella asukkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön mahdollistamalla heille turvallinen arki yksilölliset tarpeet huomioiden. Jos sinulla on kokemusta kehitysvammatyöstä sekä autismityön tuntemusta, se katsotaan tehtävään valinnassa eduksi. Meillä on mukava ja joustava työyhteisö, ja tukea työllesi saat työkavereiltasi sekä esimieheltäsi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Ennen valinnan voimaantuloa tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta. Palkkaus on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen G22. Noudatamme tehtävässä koeaikaa.

Jos kiinnostuit, lähetä rohkeasti hakemuksen meille sähköpostilla tai soita! Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnan jo ennen hakuajan päättymistä.

Mikäli työtehtävä kiinnostaa, mutta koet että et pysty sitoutumaan pidemmäksi aikaan, niin tiedustele mahdollisuutta työskennellä meillä sijaisena. Tarjoamme myös mahdollisuuden opiskella lähihoitajaksi oppisopimuskoulutuksen muodossa.

Hakemukset ja tiedustelut 4.1.2021 alkaen esimies Jaana Juslen-Turunen, puh 040 304 7927, jaana.juslen-turunen@uvps.fi.