Työnhakijalle

Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö sr tarjoaa monipuolista, haasteellista ja palkitsevaa työtä sosiaali- ja terveysalan kokeneille ammattilaisille. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme tehdä tärkeää työtä, edistää kehitysvammaisten asemaa yhteiskunnassa ja kehittää entistä parempia palveluita heitä varten. Tuotamme asumispalveluita, työ- ja päivätoimintapalveluita sekä loma- ja leiritoimintaa.

Autismin kirjo ja Prader Willi syndrooma ovat osaamisalueitamme. Vahvuutenamme on ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilöstö, jonka osaamista tuemme ja kehitämme jatkuvasti. Meillä ei ole kiveenhakattuja toimintamalleja, vaan osaavalla henkilöstöllämme on myös itsenäisesti vapaus kehittää toimintaa, jonka tavoitteena on asiakkaidemme elämänlaadun ja hyvinvoinnin parantaminen.    

Meillä työskentelee noin sata sosiaali- ja terveysalan ammattilaista eri tehtävissä, suurin osa sosiaalilalan ohjaajina asiakastehtävissä. Asumispalveluissa työtä tehdään ilta- ja viikonloppupainotteisesti yleensä kahdessa vuorossa. Toimipisteemme sijaitsevat eri puolilla Uudellamaalla. 

Noudatamme Yksityisen Sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla tai jätä avoin hakemus. 

Säätiö on savuton työpaikka.

Tarjoamme haasteita, kasvun paikkoja ja
onnistumisen elämyksiä sosiaali- ja
terveysalan ammattilaiselle.”