Palveluita vaativille asiakkaille

Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö sr on yksilöllisiä ja laadukkaita palveluita kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille tuottava voittoa tavoittelematon säätiö.

Uskomme, että jokaisella ihmisellä pitää olla mahdollisuus merkitykselliseen elämään. 

Me kaikki voimme ottaa vastuuta omasta elämästämme – osa tarvitsee siihen tukea. Tämän tuen tulee olla yksilöllistä, kunkin omista toiveista ja tarpeista lähtevää ja omia valintoja kunnioittavaa. 

Pieni on kaunista – ja toimivaa. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö on juuri sopivan kokoinen toimija yksilöllisten vammaispalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen. Meillä ei ole kiveen hakattuja toimintamalleja, vaan pystymme mukauttamaan palvelumme asiakkaan muuttuvien tarpeiden myötä.

Kehitysvammainen ihminen ja hänen omaisensa kohtaavat yllin kyllin byrokratiaa tässä yhteiskunnassa. Siksi sitä on meillä niin vähän kuin mahdollista. Tahdomme kohdata asiakkaamme ja heidän omaisensa keskustellen ja löytää yhdessä sopivia ratkaisuja.

Työntekijöillemme tarjoamme haasteita, kasvun paikkoja ja onnistumisen elämyksiä.

Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme tehdä tärkeää työtä, edistää kehitysvammaisten asemaa yhteiskunnassa ja kehittää entistä parempia palveluita heitä varten.