Sosiaalityöntekijälle

Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö sr on yksilöllisiä ja laadukkaita palveluita kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille tuottava voittoa tavoittelematon yhteisö. Tuotamme asumispalveluja, työ- ja päivätoimintapalveluja sekä loma- ja leiritoimintaa. Toimimme Uudellamaalla Tuusulassa, Mäntsälässä, Loviisassa, Lohjalla ja Karjalohjalla. Hallintomme sijaitsee Järvenpäässä.

Toimintamme perustuu hyvään vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön asiakkaiden, hyvinvointialueiden vammaispalveluiden, omaisten ja sidosryhmien kanssa. Olemme juuri sopivan kokoinen toimija yksilöllisten vammaispalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen. Meillä ei ole kiveen hakattuja toimintamalleja, vaan pystymme mukauttamaan palvelumme asiakkaan muuttuvien tarpeiden myötä. 

UVPS:n palveluiden pariin ohjaudutaan oman hyvinvointialueen palveluohjaajan tai sosiaalityöntekijän kautta. Palvelukokonaisuuksien sisällöt määritellään yksilöllisesti kullekin asiakkaalle yhteistyössä tilaajan kanssa. Palvelu voi olla määräaikaista tai jatkuvaa. 

Kaikilla ihmisillä on oikeus hyvään elämään
ja sitä tukeviin mahdollisimman
yksilöllisiin palveluihin.