Sosiaalityöntekijälle

Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö sr on yksilöllisiä ja laadukkaita palveluita kehitysvammaisille ja osatyökykyisille henkilöille tuottava voittoa tavoittelematon yhteisö. Tuotamme asumispalveluita, työ- ja päivätoimintapalveluita, työllistymis- ja kuntoutuspalveluita sekä loma- ja leiritoimintaa. Toimimme Uudellamaalla Tuusulassa, Mäntsälässä, Loviisassa, Porvoossa, Nummelassa, Lohjalla ja Karjalohjalla. Hallintomme sijaitsee Järvenpäässä.

Toimintamme perustuu hyvään vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön asiakkaiden, kunnan sosiaalihuollon, omaisten ja sidosryhmien kanssa. Olemme juuri sopivan kokoinen toimija yksilöllisten vammaispalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen. Meillä ei ole kiveen hakattuja toimintamalleja, vaan pystymme mukauttamaan palvelumme asiakkaan muuttuvien tarpeiden myötä. 

UVPS:n palveluiden pariin ohjaudutaan oman kotikunnan palveluohjaajan tai sosiaalityöntekijän kautta. Työllistymispalveluihin ohjaudutaan myös työvoimahallinnon kautta. 

Palvelukokonaisuuksien sisällöt määritellään yksilöllisesti kullekin asiakkaalle yhteistyössä ostajan kanssa. Palvelu voi olla määräaikaista tai jatkuvaa. 

Kaikilla ihmisillä on oikeus hyvään elämään
ja sitä tukeviin mahdollisimman
yksilöllisiin palveluihin.