Työ- ja päivätoiminta

Tuemme asiakkaidemme toimintakykyä ja osallisuutta luovan työn, itseilmaisun ja käsillä tekemisen keinoin. Kehitysvammaisille aikuisille suunnattu toiminta tarjoaa oppimisen ja onnistumisen kokemuksia, mielekästä ohjelmaa ja säännöllisen viikkorytmin. Opettelemme yhdessä erilaisia taitoja, kuten pieniä puutöitä ja erilaisia käsitöitä. Toimintamme sijoittuu kahteen työ- ja päivätoimintakeskukseen Uudellamaalla. 

Pukkilan Paja

Pukkilan Paja sijaitsee Karjalohjalla. Se on perustettu Pukkilan kartanon kauniissa pihapiirissä sijaitsevaan vanhaan kivinavettaan vuonna 1989. Uudenmaan vammaispalvelusäätiö on vastannut toiminnasta vuodesta 2008. Toiminta painottuu käsillä tekemiseen, taiteisiin ja muuhun luovaan toimintaan. Toimintakeskuksen puutyöverstaassa tehdään pieniä puutöitä, kuten maalausta ja kunnostusta. Luovan työskentelyn tilassa tehdään ompelua, maalausta, askartelua ja muita käsitöitä. Myymälästämme voi ostaa asiakkaidemme tekemiä töitä. Pukkilan Pajassa työskentelee päivittäin kolmisenkymmentä kehitysvammaista aikuista. Henkilökunnan erityisosaamisalueena on autismin kirjo ja Prader-Willin oireyhtymä.

Jukolan Paja

Jukolan Paja pieni, lämminhenkinen yksikkö, joka sijaitsee Mäntsälässä. Paja sijaitsee Palvelukoti Jukolankaaren yhteydessä. Tiloissa on pienimuotoinen kuntosali- ja lepotila.

Katso kuvagalleria kelaamalla sivua alaspäin…