Pukkilankaari

Pukkilankaari tarjoaa asumispalveluita henkilöille, jotka hyötyvät vahvasti autetusta ja strukturoidusta asuinympäristöstä, kuten Prader-Willin oireyhtymää sairastavat tai autismin kirjoon kuuluvat henkilöt. Tarjoamme valvontaa, ohjausta ja avustamista ympäri vuorokauden. Pukkilankaari sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Karjalohjan keskustassa. 

Tuemme asukkaidemme omatoimista ja mahdollisimman itsenäistä asumista. Päiväohjelmamme on suunniteltu niin, että se luo asukkaille selkeän ja turvallisen päivärytmin ja tarjoaa mielekästä tekemistä aamusta iltaan.  

Pukkilankaaressa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin on kuusi asuinhuoneistoa (25 m2). Kaikissa asuinhuoneissa on oma wc-suihkutila. Ryhmäkotien yhteistiloista löytyvät keittiö, erillinen ruokailutila, oleskelutilat, siivous- ja kodinhoitotilat, sauna sekä henkilökunnan toimisto. Rakennus on yksikerroksinen ja esteetön.

Pukkilankaaressa on kiva asua. On mukavia ystäviä, joiden kanssa tehdään kaikkea kivaa. Välillä käydään retkillä, joskus myös pihasaunassa saunomassa. Arkipäivisin käydään töissä viereisellä pajalla. Kesällä käydään rantasaunalla saunomassa ja uimassa.


Pukkilankaari SOSIAALIPALVELUJEN OMAVALVONTASUUNNITELMA